Személyes bemutatkozás

Szapár András vagyok, a cégetveszek.hu cégközvetítő szolgáltatás alapítója, vezetője és motorja.

Egyetemi tanulmányaimat követően a ’90-es évek rendszerváltásakor még szinkrontolmácsként dolgoztam, majd később megalapítottam saját kereskedelmi vállalkozásomat. Ez olyan sikeres lett, hogy 1996-ban egy svéd hátterű multinacionális cég felfigyelt rám és megbízott zöldmezős magyarországi leányvállalatának létrehozásával. Ebben a cégben egy remek csapat vezetőjeként ismerhettem meg részben a skandináv vállalati kultúrát, részben pedig egy gyorsan növekvő vállalkozás irányításának minden örömét és nehézségét. Hat év alatt területünkön piacvezetők lettünk és ekkor került a cégcsoport amerikai kézbe. A második hat év egy nagyon érdekes, tanulságos és nehéz időszak volt, aminek a végén úgy döntöttem, hogy elhagyom a céget.

Ezt követően két hazai társaságot vezettem, majd kiléptem a vállalati struktúrákból és több éven át európai gyártók közép- és kelet európai képviseletét láttam el. 2016-ban akartam egy kisebb céget vásárolni, de az eladókkal nem sikerült az árban megegyeznem. Gondoltam, hogy sebaj, majd nézek másik eladó céget, és ekkor szembesültem azzal, hogy Magyarországon alig van olyan megbízható, minőségi online felület, ahol eladásra kínált KKV méretű cégeket lehet találni.

Ekkor jött létre a cégetveszek.hu…….

Referenciák

Mindig öröm egy adásvételi ügylet sikeres lezárása, és még nagyobb öröm, ha az ügyfelek elégedettségüket le is írják, ezzel segítve másokat a megfelelő szolgáltató kiválasztásában.
Tovább a referenciákhoz…

Előadások

Szívesen osztom meg cégközvetítő tapasztalatomat akár előadásokon, akár interjúk során. Bízom abban, hogy az ott elhangzott gondolatok felkeltik a hallgatók érdeklődését.
Tovább az előadásokhoz…