Tevékenység: Erősáramú berendezések forgalmazása
Megye/város: Budapest
Előző évi nettó árbevétel: 1,1 milliárd forint
Átlagos évi nettó árbevétel (3 év): 750 millió forint
Alkalmazottak száma: 5 fő
Eladó tulajdoni rész: 100%
Irányár: 580 millió forint
A tulajdonos írta:

Életkorom miatt úgy döntöttem, hogy eladásra kínálom 30 éves múltra visszatekintő és saját piaci szegmensében piacvezető, erősáramú berendezések kis- és nagykereskedelmi tevékenységét ellátó vállalkozásomat. A cégben egy kis létszámú, de nagyon lojális és szakmailag magasan képzett csapat dolgozik vevőink legnagyobb megelégedésére. Remek teljesítményüket a folyamatosan emelkedő árbevétel és eredményesség bizonyítja. Jelenlegi állapotában a vállalkozás az egymilliárd forintos árbevételt és a 120-150 millió forint közötti adózott eredményt megnyugtatóan és hosszú távon képes elérni. Online értékesítési tevékenységünk pedig kisebb marketing fejlesztést követően jelentősen bővíthető.

Jó szívvel kínálom vállalkozásomat minden olyan befektetőnek, aki valamilyen módon kapcsolódik az erősáramú tevékenységhez vagy csupán pénzét egy jól jövedelmező vállalkozásba szeretné fektetni.

Az 580 millió forintos eladási irányár a működéshez szükséges minden eszközt és készletet tartalmazza, a bérleményben működő vállalkozás pedig jelenlegi telephelyén folytathatja tevékenységét.